Foto’s, Haarlemse Tram.

Spaarnekerk.nl heeft dankzij de heer Ton de Jong nog meer unieke beeld materiaal erbij gekregen namelijk diverse foto’s van de tram die ooit in Haarlem heeft gereden.

Hoewel het zien van een tram in Haarlem al bijzonder is, is het zien van de Spaarnekerk en de omgeving op deze foto’s ook uniek te noemen.

Dit geheel is zo als eerder vermeldt te danken aan de heer Ton de Jong die als buschauffeur gewerkt heeft bij de toenmalige N.Z.H waarbij deze bus maatschappij in de jaren 90 veranderde naar de naam Connexxion.

Meer informatie hier over valt te lezen op Wikipedia

Na 32 jaren gewerkt te hebben als buschauffeur werd het tijd om zijn stuur over te geven aan een ander, waardoor hij nu meer tijd heeft voor zijn hobby, een hobby die hoe kan het ook anders bestaat uit het verzamelen van foto’s waarbij de tram en bus centraal staat.

En gelukkig maar, want dankzij zijn hobby kan u nu enkele foto’s van zijn verzameling zien in onze fotoalbum waarbij spaarnekerk.nl beelden heeft gekozen over de tram en bus in Haarlem.

Een uitgebreide unieke verzameling is te bezichtigen op deze link.

Meer links zijn te vinden in ons rechter menu Foto’s tram en bus.

Spaarnekerk.nl wenst u veel plezier bij het bekijken van ook deze unieke en bijzondere foto materiaal.